Boss ES-5 Setup? - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 13 of 13

Thread: Boss ES-5 Setup?

  1. #9


    Join Date: Sep 2008
    Location: Boston, MA
    ME: Suhr Modern
    Rig: Axe-Fx II / 5150

    iTrader: 34 (100%)

    Attached is the correct way to setup Boss gear.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Boss ES-5 Setup?-884038-jpg  

  2. Remove Advertisements
    MetalGuitarist.org
    Advertisements
     

  3. #10


    Join Date: Sep 2008
    Location: Santa Clara, CA
    ME: Rich Mahogany
    MA: Godin A6 Ultra
    MB: SR500
    Rig: Massive/Boobies

    iTrader: 16 (100%)

    If I had an AFX, I'd put a HM-2 in front of it, and would take a picture and share it, if I also had a HM-2.









  4. #11


    Join Date: Jun 2010
    Location: Melbourne, Australia
    ME: Ibanez RGs
    MA: Cordoba Custom Flamenco
    MB: Ibanez SRs
    Rig: 5153 / Kemper

    iTrader: 0

    Quote Originally Posted by Leon View Post
    Good job, but will it work

    I just did the math, and if the pedalboard was on stage, that's a 7-cable bundle already, so I'd need to get a snake . I could drop it all into a small case near the amp, then I'd be down to just three cables, plus my old MidiBuddy to control the ES-5. At which point, I might as well find a rack-mounted looper/switcher

    If your pedalboard doesn't already have a built in junction system, consider one. EG this:

    http://www.freethetone.com/en/products/system/jb.html

    Or at least something similar.

    All the ins and outs going through one system to tidy things up especially if you're going for the snake cable approach.

  5. Remove Advertisements
    MetalGuitarist.org
    Advertisements
     

  6. #12


    Join Date: Sep 2008
    Location: Santa Clara, CA
    ME: Rich Mahogany
    MA: Godin A6 Ultra
    MB: SR500
    Rig: Massive/Boobies

    iTrader: 16 (100%)

    I've got a Temple Audio patch bay, and it's great, since right now I've only got 4 cables. But 7? I'm rethinking my approach . Might go RJM, or I think there's a Radial product that can switch between my preamps...

  7. #13


    Join Date: Sep 2008
    Location: IL
    ME: JS2000/Warmoth
    MA: Seagull S6
    MB: Ibanez SRC6
    Rig: ROV25->Mesa Cabs

    iTrader: 0

    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Attached is the correct way to setup Boss gear.
    It was only a matter of time until Chris stopped by to "contribute".

    Disclaimer: I work ultra part-time for a local music gear dealer. And as a male plus-sized model for mankinis.

Similar Threads

  1. WTB Boss ES-8 and DD-500
    By flaxfoot in forum Amps & Gear For Sale / Trade / Wanted
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2016, 07:56 PM
  2. Boss ES-8 Effects Switching System
    By ohio_eric in forum Guitar: Gear Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 01-26-2015, 05:57 PM
  3. NGD: ES-335 content
    By budda in forum Guitar: Instrument Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 03-01-2012, 04:43 PM
  4. New Recording Setup > Old Recording Setup
    By eleven59 in forum Music: Recording Studio
    Replies: 12
    Last Post: 04-17-2010, 06:05 PM
  5. switching from head/cab/pedal setup to full rack setup?
    By drache713 in forum Guitar: Gear Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 07-11-2009, 02:34 AM

Tags for this Thread


Fractal Audio Systems  Shred Training  Angel Vivaldi
Bowes Guitarworks  NumbSkull Audio Production



VigLink badge